La 5a jornada escolar de futbol sala arriba aquest dissabte amb 11 hores ininterrumpudes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La 5a jornada escolar de futbol sala tindrà lloc aquest dissabte des de les nou del matí fins a les vuit del vespre a la ZEM de la rambla del Celler. La jornada, organitzada per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), servirà per tancar la temporada dels nens i nenes que han format part en aquests jocs escolars en categoria benjamí i aleví. Enguany s'esperen uns 160 participants de les set escoles participants.

En categoria benjamí hi participaran vuit equips mentre que en la alevina ho faran sis. Les escoles participants són Gerbert d’Orlhac, Collserola, Santa Isabel, L’Olivera, La Floresta, El Pinar, Pau Casals de Rubí, tot i que s'espera que algun equip més hi pugui ser convidat. La jornada escolar s'iniciarà a les nou del matí i acabarà amb la disputa de les finals de les categories a partir de les quatre de la tarda.

La jornada però, es tancarà amb el derbi entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta, corresponent a la darrera jornada del grup 2 de Tercera Divisió i que començarà a les sis de la tarda al pav3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.